Cum gandesc femeile ?

Aviz barbatilor

Este uimitor cat de mari sunt diferentele dinte barbati si femei. La urma-urmei, sexul face diferenta si in gandire, comportamnet si necesitati. Concluzia unor specialisti in domeniu este ca, o femeie este mai fericita langa un barbat care o minte, decat langa unul care o adora. Argumentele le gasiti mai jos.


1. Cere si nu ti se va da


Sexul este o nevoie fizica pentru barbati si una emotionala pentru femei. Daca o femeie stie ca o gasesti atragatoare si ca vrei sa fie a ta, este suficient numai atat pentru a-i satisface nevoia emotionala. De aceea, daca vrei sa treci dincolo de dorinta si sa ajungi la fapte, trebuie sa o convingi ca nu esti atras sexual de ea. Cu cat te arati mai putin atras fizic de ea, cu atat mai atrasa de tine devine ea. Tocmai de aceea barbatilor le este atat de greu sa scape de femeile de care chiar nu sunt atrasi fizic. Ignora-le si te vor urmari pentru totdeauna.

2. Nu oferi niciodata un raspuns sincer

Sfatul asta este evident, dar este uimitor cat de multi barbati cred ca pot impresiona o femeie prin siceritate... gresit! Femeile sunt impresionate de cele mai gogonate miciuni. Femeile apreciaza sinceritatea numai atunci cand este aplicata fara scrupule pentru a diseca greselile oamenilor pe care-i detesta, cum ar fi fostul prieten. Un barbat sicer nu va minti o femeie in legatura cu propriile ei... "imperfectiuni", si nici o femeie normala la cap nu va risca o relatie cu un barbat care ii observa imperfectiunile. Barbatii cinstiti sunt foarte buni ca amici, dar foarte prosti ca iubiti. Prin urmare, minte de fiecare data, capacitatea de a flata este cea mai admirata calitate a barbatilor de catre femei.

3. Nu cauta niciodata un motiv rational

Aceasta este cea mai importanta dintre "regulile de aur". Nu banuiti niciodata femeile ca ar gandi logic. Barbatii gandesc, femeile simt... este atat de simplu! Sa cauti un "motiv" pentru ceea ce spune sau face o femeie este la fel de lipsit de sens cu a cauta un segment de dreapta intr-un cerc. Evolutia este un proces eficientizat la maximum, si nu a fost necesara pentru evolutie dezvoltarea unui spirit rational la femei. Orice actiune care ar fi necesitat rezolvarea unor probleme logice a fost rezolvata de-a lungul istoriei de catre barbati, asa cum a fost destinat in Planul Evolutiei. In mod tragic, mintea logica nu poate accepta o contradictie, iar femeile sunt pline de contradictii, de aceea, orice incercare concertata din partea unui barbat de a "intelege"o femeie este destinata dinaite sa sfarseasca intr-una (sau toate) dintre urmatoarele situatii: afectiuni mintale serioase: divort; celibat; sinucidere.

Este trist ca femeile isi petrec intreaga viata cautand "motive", este la fel de demn de mila precum un orb care incearca sa inteleaga conceptul de culoare... sau la fel de demn de mila precum un barbat care incearca sa inteleaga o femeie. Una dintre glumele crude ale Naturii!

4. Fii barbat

Sa ne intoarce la origini. Totul sta scris in gene. Barbatii arata stupid imbracati in rochii si cu parul vopsit sau dat cu gel. In schimb, femeilor le sta bine. Ceea ce gasesc femeile atragator
la un barbat este imprimat in subconstient de catre evolutie si de catre rolul barbatului in comunitate ca vanator / culegator / protector precum si de cel al femeii ca mama / cea care creste odraslele. La fel ca oriunde in lumea animalelor, masculul dominant is alege primul dintre femele pe acelea pe care si le doreste. Un barbat trebuie sa fie dinamic si stapan pe situatie in orice moment, orice semn de slabiciune va activa instinctul femeii de a-l parasi si de a gasi un partener mai potrivit. Femeile isi doresc drept partener un "baiat rau" care sa se poarte bine cu ele, dar nu atat de bine incat sa nu mai aiba nimic cu care sa se planga prietenelor lor. Femeile se apropie unele de altele tocmai in acest fel, plangandu-se despre barbatul lor. Alta gluma proasta de-a Evolutiei.

5. Las-o pe ea sa vorbeasca

Femeile adora sa vorbeasca. Rolul tau este numai acela de a introduce subiecte pe care ele sa poate vorbi. Un maestru al acestei "strategii" va introduce subiecte potrivite cu starea sufleteasca a femeii, astfel oferindu-i ei posibilitatea sa isi exprime sentimentele curente. Niciodata sa nu introduceti subiecte care necesita gandire, asta nu va produce femeii decat confuzie si va conduce la o tacere stanjenitoare si la imbufnare din partea ei, dupa o scurta si inutila incercare de a adauga ceva coerent la subiectul "plictisitor". O femeie care poate vorbi cu un barbat ore intregi il va considera pe acesta un "maestru al conversatiei", in ciuda faptului ca ea a fost cea care a vorbit in 99% din timp. Femeile vorbesc despre problemele lor pentru ca nu sunt in stare sa si le rezolve singure, acesta este modul Naturii de a gasi solutii accidentale la probleme reale. Barbatii identifica o problema si apoi cauta solutii. Femeile identifica o problema si apoi cauta pe cineva cu care sa poata vorbi despre ea. In mod natural, femeile vorbesc cu alte femei despre problemele lor, si isi rezerva sentimetele "pozitive" pentru conversatia cu un barbat. Este important de stiut ca o femeie nu cauta solutii in urma unei discutii cu un barbat despre problemele ei. Cauta numai asigurarea ca este considerata inca sexy, in ciuda faptului ca a ajuns sa fie "varza la cap" (in original:"basket case mentally"). De aceea, un barbat trebuie sa se rezume la a raspunde cu "Sunt de acord", atunci cand ea isi expune o opinie, "Tu ce parere ai despre asta?", atunci cand ea pune o intrebare si "Nu este asa", atunci cand ea face o afirmatie auto-denigratoare. Femeile nu accepta niciodata drept valabila vreo critica la adresa propriei persoane, si orice autocritica din partea unei femei este introdusa numai ca sa testeze reactia barbatului. Daca, din naivitate un barbat este de acord cu autocritia femeii si ii ofera acesteia sugestii de autoimbunatatire, va fi "concediat" imediat si catalogat in mintea ei drept "pricinos, necioplit, arogant si obsedat sa o controleze".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Info mondenitate

Strategii pentru marketingul online